ADIYAMAN / BESNİ - İstiklal Anaokulu

Kas

Kardelen sınıfı Öğrencilerimiz sinema günleri kapsamında bu ayın değeri olan Sevgi ile ilgili   “Sevginin Gücü ” filmini izlediler. Sinema girişinde biletlerini gişeden satın alan, patlamış mısırlarını yiyerek filmi izleyen çocuklarımız eğlenerek öğreniyorlar.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızda farkındalık oluşturan öğretmenlerimize teşekkürler ediyoruz.

Kas

Okullarda Orman Programı kapsamında; Tüm sınıflar “Mutlu   ağaçlar” hikayesini izlediler. Çocuklar bitki kostümleri giyerek drama çalışması yapıldı.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın dikkatini ağaç sevgisine çeken ve farkındalık oluşturan eğitimci arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Kas

Okulumuzda eğitim gören göçmen öğrencilerimizden lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Ali HARDEN’i evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak Güleryüz ile  karşılayan Sayın HARDEN ailesine teşekkürler ediyoruz.

Kas

Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, dil gelişimlerini desteklemek, okul aile arasında işbirliği güçlendirmek, velilerin eğitime etkin katılımını sağlamak amacıyla  tüm velilerimizi okulumuza davet ediyoruz.Bu çalışma kapsamında;

Kas

Alan gezilerimiz kapsamında; Okulumuz menekşe sınıfı sabah grubu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Besni Belediyesi ziyaret edilerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Öğrencilerimiz belediye çalışanlarına çiçek takdim ettiler.

Öğrencilerimizi misafir eden Belediye çalışanlarına ve geziyi planlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve gezilere eşlik eden velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Eşref DEMİRTAŞ’ın evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın DEMİRTAŞ ailesine teşekkürler ediyoruz.

Kas

Aile katılımı çalışmalarında, Lale sınıfı öğlen grubu öğrencilerimizden  Ahmet SAYINBAŞ’ın Annesi konuğumuz oldu. Velimiz ve çocuklarımız birlikte Fen ve matematik Etkinlikleri kapsamında mıknatıs ile rakam tutma oyunu oynadılar.

Öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmelerine katkı sağlayan velimize ve etkinliği planlayan grup öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimizin dil ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hikaye paylaşım etkinliği düzenlendi. Velilerimizin evde çocuklarına okudukları hikayeleri çocuklarımız okula getirerek arkadaşlarına anlattılar. Hikaye paylaşım günümüz belli aralıklarla devam edecektir.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza, Bizimle işbirliği yaparak evde çocuklarımıza hikaye okuyan duyarlı velilerimize ve öğrencilerimize teşekkürler ediyoruz.

Kas

Okulumuzda eğitim gören göçmen öğrencilerimizden Gül sınıfı sabah grubu Öğrencisi Rukiyye İSMAİL’in evine  grup Öğretmenimiz Zeynep DAĞVİREN ve Feray CANDAR ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın İSMAİL ailesine teşekkürler ediyoruz.

Kas

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Hamza ÖZDEMİR’in evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın ÖZDEMİR ailesine teşekkürler ediyoruz.

Kas

Çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını desteklemek ve geliştirmek amacıyla eğlenceli oyunlar oynamaya devam ediyoruz. Bu gün oyunumuzla el göz koordinasyonu ile birlikte nefes egzersizi de yapıyoruz.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Kas

Okulumuz menekşe sınıfı sabah grubu Öğrencisi Miray  TÜRKERİ’nin evine  grup Öğretmenimiz Hilal ERÜST ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın TÜRKERİ ailesine teşekkürler ediyoruz.

Kas

Okul öncesi eğitimde kazanım ve göstergelere oyunlarla ulaşmak temel amaçtır. Çocuklarımızla sudoku oyunu oynadık.

Etkinliği planlayan çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Kas

Okulumuz Gül sınıfı sabah grubu Öğrencisi İkranur GÜRKAN’ın evine  grup Öğretmenimiz Zeynep DAĞVİREN ve Feray CANDAR ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın GÜRKAN ailesine teşekkürler ediyoruz.

Kas

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Beyza ARSLAN’ın evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın ARSLAN ailesine teşekkürler ediyoruz.