Ara

Çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını desteklemek ve geliştirmek amacıyla eğlenceli oyunlar oynamaya devam ediyoruz. Bu gün oyunumuzla el göz koordinasyonumuzu geliştirecek delik tabak ve kaşık ile top taşıma oyunu oynandı.Nefes kesen bir yarış sergileyen çocuklarımızın performansı olağanüstü idi.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Alan gezilerimiz kapsamında; Lale sınıfı öğlen grubu öğrenci ve öğretmenleri “Balıkçı dükkânına” gezi düzenlediler. Rengi, büyüklüğü, görünüşü, vb. birçok özelliği birbirinden farklı balıkları incelediler.

Çocuklarımızı misafir eden için işyeri sahibine, geziyi planlayan eğitimci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Eşref DEMİRTAŞ’ın evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın DEMİRTAŞ ailesine teşekkürler ediyoruz.

Çocuklarımız Eşli balon taşıma oyunu ile koordineli hareket ederek balonu düşürmeden hedefe ulaşmaya çalıştılar.

Aile katılım çalışmaları kapsamında; Menekşe sınıfı öğlen grubu velilerinden Şirvan Hanım konuğumuz oldu. Ebeveynimiz ve çocuklarımız yoğurt mayaladılar. Çocuklarımız mayalanan yoğurdu bir gün sonra hep beraber afiyetle yediler. Etkinliğe katılan velimize grup öğretmenimiz tarafından katılım belgesi takdim edildi.

Etkinliği planlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve etkinliğe katılarak çocuklarımızın sağlıklı beslenmelerine katkı sağlayan velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Öğretmenler günü dolayısıyla okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri okul müdürümüzü ziyaret ederek gününü kutladılar. Bu ince düşüncelerinden dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kardelen sınıfı Öğrencilerimiz sinema günleri kapsamında; bu ayın değeri olan Sevgi ile ilgili   “Anne sözü dinlemek ” adlı filmi izlediler. Sinema girişinde biletlerini gişeden satın alan, patlamış mısırlarını yiyerek filmi izleyen çocuklarımız eğlenerek öğreniyorlar.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızda farkındalık oluşturan öğretmenlerimize teşekkürler ediyoruz.

Şekilleri ve renkleri çocuklarımıza oyun yoluyla vermek amacıyla eğlenceli oyunlar oynuyoruz. Müzik eşliğinde şekilleri bulmaya çalışan çocuklarımız hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Okullarda Orman Programı kapsamında; Mevsim değişikliği dolayısıyla yaşanan kuş göçleri belgeseli çocuklarla birlikte izlendi ve akabinde sohbet yapıldı.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın doğaya duyarlı, bilim insanı olma yolunda çalışmalar yapan ve farkındalık oluşturan eğitimci arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, dil gelişimlerini desteklemek, okul aile arasında işbirliği güçlendirmek, velilerin eğitime etkin katılımını sağlamak amacıyla  tüm velilerimizi okulumuza davet ediyoruz.Bu çalışma kapsamında;velilerimizden Sevil Hanım konuğumuz oldu ve öğrencilerimize hikaye kitabı okudu.

Etkinliği planlayarak uygulayan öğretmenimize ve etkinliğe katılan velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Zeynep ALUÇ’un evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle karşılayan Sayın ALUÇ ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okullarda Orman Programı kapsamında; Doğadan topladığımız farklı materyallerle çocuklarımız ritm çalışması yaptılar.Birbirinden özgün şarkılar oluşturdular.

Öğrencilerimizin dil ve sosyal gelişimlerine desteklemek amacıyla hikaye paylaşım etkinliği düzenlendi. Velilerimizin evde çocuklarına okudukları hikayeleri çocuklarımız okula getirerek arkadaşlarına anlattılar.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza, bizimle işbirliği yaparak evde çocuklarımıza hikaye okuyan duyarlı velilerimize ve öğrencilerimize teşekkürler ediyoruz.

Öğretmenler günü okulumuzda birçok etkinlikle kutlandı. Öğrenci ve öğretmenlerimizle öğretmenlik mesleğiyle ilgili pano hazırlanarak , günün anlam ve önemini belirten şiirler, slaytlar ve konuşmalar yapıldı.

Öğretmenler gününde, öğretmenlerimiz ve öğrenciler arasındaki sevgi ve saygı doruk noktasına ulaştı . Kutlamada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Bizlerde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ve sağlık, başarı dolu nice yıllar diliyoruz.

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Elanur BALİ’nin evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın BALİ ailesine teşekkürler ediyoruz.