Okulumuz Menekşe sınıfı sabah grubu Öğrencisi Ayşegül POLAT’ın evine  grup Öğretmenimiz Hilal ERÜST ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın POLAT ailesine teşekkürler ediyoruz.

Dört Mevsim, mevsimlerde hayvanların nasıl yaşadıkları ve uyum sağladıkları  ile ilgili “Mutluluk  ormanı” hikayesi anlatıldı ve çocuklar çeşitli hayvan kostümleri giyerek drama çalışması yapıldı.

Okulumuzda eğitim gören göçmen öğrencilerimizden lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Rağad GODARİ’nin evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın GODARİ ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz Öğrencisi Zeynep ÖZKAN’ın evine  grup Öğretmenimiz Hilal ERÜST ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın ÖZKAN ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz Öğrencisi Mert ÖZPAK’ın evine  grup Öğretmenimiz Hilal ERÜST ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın ÖZPAK ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Zeynep AYDIN’ın evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın AYDIN ailesine teşekkürler ediyoruz.

Kızılay haftası etkinlikleri kapsamında Besni Toplum sağlığı merkezinde görevli sağlık ekibi arkadaşlar çocuklarımızı ziyaret ettiler.

Okullarda Orman Programı kapsamında; Sürdürülebilir şehirlerin önemini anlatmak için dövizler hazırlayıp okul çevresinde yürüyüş düzenlenerek halkın dikkati çekildi ve farkındalık oluşturuldu.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın sürdürülebilir şehirler konusunda Farkındalık oluşturmalarına katkı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi İkra Gül ARSLAN’ın evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle ve büyükannesi ile sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın ARSLAN ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okullarda Orman Programı kapsamında; Öğrencilerimiz ile birlikte Servi Erdemoğlu MTAL ormanlık alanına gezi düzenlenerek mevsim değişikliklerinin ağaçlar üzerindeki etkileri incelenerek konuşuldu.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın gözlem yaparak fen etkinlikleri yapmalarına, doğa dostu çocuklar olmalarına katkı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz Öğrencisi Emirhan AVŞAR’ın evine  grup Öğretmenimiz Hilal ERÜST ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın AVŞAR ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz öğrencilerine “Disleksi haftası” dolayısıyla toplum sağlığı doktorları tarafından farkındalık eğitimi verildi. Doktorlarımız Sayın Özge ARĞA ve Sayın Mehmet BELER  Hastalık nedir? Belirtileri nelerdir? Hastalıkla nasıl mücadele edilir? Vb. konularda bilgiler verildi.

Eğitimi yaparak çocuklarımızın bilgilenmelerine katkı sağlayan ve farkındalık oluşturan sağlık personeli arkadaşlarımız Sayın Özge ve Sayın Mehmet teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz Öğrencisi Berrin Gül ERDEM’in evine  grup Öğretmenimiz Hilal ERÜST ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın ERDEM ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Ebubekir Ertürk’ün evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın ERTÜRK ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz Öğrencisi Fatma Nisa ACARBAŞ’ın evine  grup Öğretmenimiz Hilal ERÜST ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın ACARBAŞ ailesine teşekkürler ediyoruz.