Ara

Alan gezilerimiz kapsamında; Kardelen sınıfı öğrenci ve öğretmenleri “Balıkçı dükkânına” gezi düzenlediler. Rengi, büyüklüğü, görünüşü, vb. birçok özelliği birbirinden farklı balıkları incelediler ve işyeri sahibinden bilgiler aldılar.

Çocuklarımızı misafir eden için işyeri sahibine, geziyi planlayan eğitimci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Değerler eğitimi çalışmalarımızda Kasım ayının konusu olan “Sevgi”  ile ilgili sınıflarımızda, okul genelinde ve evlerimizde birçok etkinlikler yapıldı. Pano hazırlanarak , konu ile ilgili sunumlar izlendi.

Ara

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Melih COŞAR’ın evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Rehber öğretmenimiz A.Ulaş AKÇİÇEK ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın COŞAR ailesine teşekkürler ediyoruz.

Ara

Sanat etkinliklerinde çocuklarımızın hazırladığı renk renk balıkları kullanarak renk kavramını vermek ve el göz koordinasyonunu geliştirmek için eğlenceli oyunlarımızdan balık tutma oyunu oynuyoruz.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Ara

Kardelen sınıfı Öğrencilerimiz sinema günleri kapsamında; Bu hafta “Kardan adam ” adlı filmi izlediler. Sinema girişinde biletlerini gişeden satın alan ve patlamış mısırlarını yiyerek filmi izleyen çocuklarımız eğlenerek öğrendiler.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızda farkındalık oluşturan öğretmenlerimize teşekkürler ediyoruz.

Ara

Okulumuzda orff çalışmaları kapsamında; “Marakası salla” müziği ile  lale sınıfı sabah grubu öğrencilerimiz orff eğitimine başladılar.

Ara

3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle okulumuzda bir dizi etkinlik yapıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Sunumlarla engelli bireylere nasıl yardımcı olabileceğimiz ve empatik olmanın öneminden bahsedildi. Papatya sınıfı öğrencileri tekerlekli sandalye yaptılar. Çocuklarımızda farkındalık oluşturuldu.

Etkinliği planlayarak öğrencilerimizin toplumsal duyarlılığı yüksek bireyler olarak yetişmelerine katkı  sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza  şükranlarımızı sunuyoruz.

Ara

Lale sınıfı sabah grubu öğrenci velilerinden Şeyma Hanım konuğumuz oldular. Ebeveynimiz ve çocuklarımız birlikte meyve salatası hazırlayarak afiyetle yediler.

Etkinliği planlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve aile katılım çalışmaları konuğumuz olan ve çocuklarımıza sağlıklı beslenme hakkında bilgiler veren ebeveynlerimize teşekkürler ediyoruz.

Ara

Oynayarak öğrenmelerimiz kapsamında; Çocuklarımıza mor renk tanıtılmaya çalışıldı. Sınıflarındaki mor renkli nesne ,oyuncak, kağıt vb. bularak  oyunlarla eğlendiler.

Ara

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Önder Çağlar DAĞVİREN’in evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın DAĞVİREN ailesine teşekkürler ediyoruz.

Ara

Lale sınıfı sabah grubu Öğrenci velilerinden Meliha Hanım konuğumuz oldular. Ebeveynimiz ve çocuklarımız birlikte şekilli kurabiyeler yaptılar  ve pişince afiyetle yediler.

Etkinliği planlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve aile katılım çalışmaları konuğumuz olan ebeveynlerimize teşekkürler ediyoruz.

Ara

Çocuklarımıza sağlıklı beslenme, bağışıklık sistemini güçlendirme ve meyve yeme alışkanlığını kazandırmak amacıyla bir ay boyunca veli katılımı etkinlikleri olarak uyguladığımız meyve saati uygulamasını tamamladık. Etkinliğe katılan tüm velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ara

Alan gezilerimiz kapsamında; Unun ekmek olarak soframıza gelinceye kadar geçirdiği işlem basamaklarını yerinde incelemek ve gözlem yapmak amacıyla Lale sınıfı öğlen grubu öğrenci ve öğretmenleri pide fırınına alan gezisi düzenlediler. İşyeri sahibi malzemeleri tek tek tanıtarak ekmeğin yapılışını göstererek ve anlatarak çocuklarımıza bilgiler verdi.

Geziyi planlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve işyeri sahibine şükranlarımızı sunuyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine Rehber öğretmenimiz A.Ulaş AKÇİÇEK tarafından “Mahremiyet eğitimi ” veriliyor. Lale sınıfı sabah grubu öğrencilerine sunumlar, dramalar ve oyunlarla verilen eğitim çocuklar üzerinde çok etkili oldu ve farkındalık oluşturuldu. Tüm sınıflarımızda eğitim gruplar halinde devam edecektir.

Eğitimi yaparak çocuklarımızın bilgilendiren Rehber öğretmenimiz A.Ulaş AKÇİÇEK’e teşekkürler ediyoruz.

Ara

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Ela Melek ÖNAL’ın evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Rehber öğretmenimiz A.Ulaş AKÇİÇEK ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, küçük kardeşi ile tanıştılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın ÖNAL ailesine teşekkürler ediyoruz.