Ara

Fen etkinlikleri kapsamında; Lale sınıfı öğlen grubu çocuklarımızla bugün “Taze – bayat yumurta”  deneyi yapılarak fark nasıl anlaşılır? Somutlaştırarak anlatıldı.

Etkinliği yapan öğretmenimize teşekkürler ediyoruz.

Ara

Okulumuz Gül sınıfı sabah grubu Öğrencisi Esma ORAL’ın evine  grup Öğretmenimiz Zeynep DAĞVİREN ve Feray CANDAR ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın ORAL ailesine teşekkürler ediyoruz.

Ara

Papatya sınıfı grup öğretmenimiz tarafından organize edilen meslek tanıtım günlerimizde bugün fizyoterapist Aslı YILDIRIM konuğumuz oldu.

Ara

Koordinasyon çalışmaları ve hedefe atma oyunu ile eğlenerek öğrenmeler gerçekleştiriyoruz.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladık. Günün anlam ve önemini belirten sunumlar ve konuşmalardan sonra, öğrencilerimiz oy kullanarak okul başkanlarını seçtiler.

Ara

Okulumuz Gül sınıfı sabah grubu Öğrencisi Faik ORAL’ın evine  grup Öğretmenimiz Zeynep DAĞVİREN ve Feray CANDAR ev ziyareti düzenlediler.

Ara

Kardelen sınıf öğrencileri basket atma oyunu ile el göz koordinasyonlarını geliştirmek için renkli toplarla eğlenceli oyunlar oynadılar.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın motor gelişimlerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Ara

“Sıfır atık” projesi kapsamında; Suyun önemi ile ilgili proje çalışması yapılarak su israfı hakkında çocuklarda farkındalık oluşturuldu.

Ara

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Muhammed Said ÖZTÜRK’ün evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın ÖZTÜRK ailesine teşekkürler ediyoruz.

Ara

Okulumuz Gül sınıfı sabah grubu Öğrencisi Yağmur ORAL’ın evine  grup Öğretmenimiz Zeynep DAĞVİREN ve Feray CANDAR ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, küçük kardeşi ile tanıştılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın ORAL ailesine teşekkürler ediyoruz.

Ara

Lale sınıfı öğlen grubu öğrencileri Nasreddin Hoca ile tanıştılar.

Okul öncesi eğitim programının temel özelliklerinden biriside kültürel ve evrensel değerleri dikkate almasıdır.

Çocukların yaşadıkları toplumun değerlerini tanımaları, kültürel ve evrensel değerleri benimsemeleri onların sorumluluk bilincine sahip bireyler olarak yetişmeleri açısından önemlidir.

Etkinliği planlayarak Nasreddin Hoca ile Çocuklarımızı buluşturan eğitimci arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Ara

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu öğretmeni ve öğrencileri kodlama eğitimine başladılar.Okuma, yazma, problem çözme gibi eğitimin hedeflediği temel becerilere 21. yüzyılda bir yenisi eklendi.

Ara

Papatya sınıfı grup öğretmenimiz tarafından organize edilen meslek tanıtım günlerimizin ilkinde Avukat Cantekin KARADENİZ konuğumuz oldu.

Ara

Okulumuzda lale sınıfı sabah grubu öğrencilerine grup öğretmenimiz tarafından satranç öğretilmeye başlandı. Öğretmenimiz bu gün satranç nedir? Nasıl oynanır? Mantığını ve taşlarını tanıttı.

Eğitimci arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Ara

Fen etkinlikleri kapsamında; Çocuklarımızla bu gün uyguladığımız çözünme deneyinde çözünen ve çözünmeyen maddeleri ve çözünmede sıcak soğuk suyun etkisini öğrendik.