Eğlenerek, oynayarak öğrenmek okul öncesi eğitimin temelidir. Çocukların meraklarını gidermek ve yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak amacıyla mavi ve sarı renkleri kullanarak yeşil rengi oluşturmaları sağlandı.

Okulumuz menekşe sınıfı sabah grubu Öğrencisi Halil Taha PAYAM’ın evine  grup Öğretmenimiz Hilal ERÜST ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle karşılayan Sayın PAYAM ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okulumuzda TYÇP kapsamında görevlendirilen özel güvenlik görevlisi Ali UÇAR görevine başladı. İstiklal anaokulu ailesi olarak Ali UÇAR’a hoş geldin diyor ve görevinde başarılar diliyor.

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Muhammed Ali ARSLANTAŞ’ın evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle karşılayan Sayın ARSLANTAŞ  ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz menekşe sınıfı sabah grubu Öğrencisi Asya ZENGEL’in evine  grup Öğretmenimiz Hilal ERÜST ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın ZENGEL ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okul öncesi eğitimde oyunlarla kazanım ve göstergelere ulaşmak temel amaçtır. Bizlerde el göz koordinasyonunu geliştirmek için renkli toplarla eğlenceli oyunlar oynuyoruz.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın motor gelişimlerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Okulumuzda eğitim gören göçmen öğrencilerimizden lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi Mustafa BİLLO’nun evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın BİLLO ailesine teşekkürler ediyoruz.

Kardelen sınıfı Öğrencilerimiz sinema günleri kapsamında bu hafta “Ali Baba ve Kırk Haramiler” filmini izlediler. Sinema girişinde biletlerini gişeden satın alan, patlamış mısırlarını yiyerek filmi izleyen çocuklarımız eğlenerek öğreniyorlar.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızda farkındalık oluşturan öğretmenlerimize teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz menekşe sınıfı sabah grubu Öğrencisi Mahir  TURAN’ın evine  grup Öğretmenimiz Hilal ERÜST ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın TURAN ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz velilerine “Disleksi haftası” dolayısıyla toplum sağlığı doktorları tarafından farkındalık eğitimi verildi. Doktorlarımız Sayın Özge ARĞA ve Sayın Mehmet BELER  Hastalık nedir? Belirtileri nelerdir? Hastalıkla nasıl mücadele edilir? Vb. tüm soruların cevapları karşılandı.

Bilgilendirme toplantısı yaparak velilerimizin bilgilenmelerine katkı sağlayarak farkındalık oluşturan sağlık personeli arkadaşlarımız Sayın Özge Hanım ve sayın Mehmet Beye , eğitime katılan velilerimize teşekkürler ediyoruz.

Aile katılımı çalışmalarında, Lale sınıfı öğlen grubu öğrencimiz  Melek KASAR’ın Annesi Emine Hanım konuğumuz oldu. Velimiz ve çocuklarımız birlikte Fen Etkinlikleri kapsamında turşu kurdular.Önce tek tek kış sebzelerini tanıdılar daha sonra renklerine göre gruplama yaptılar.

Öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerine katkı sağlayan velimize ve etkinliği planlayan grup öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Parmak boyaları kullanarak yeşil renk nasıl oluşur? Sorusunun cevabını bulmaya çalıştık. Mavi ve sarı renklerin olduğu şeffaf poşetler çocuklara verildi ve renkleri karıştırarak yeşili bulmaları sağlandı.

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu Öğrencisi İkranur ORAL’ın evine  grup Öğretmenimiz Feray CANDAR ve Zeynep DAĞVİREN ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın ORAL ailesine teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz öğrencilerine Rehber öğretmenimiz A.Ulaş AKÇİÇEK tarafından “Mahremiyet eğitimi ” verildi. Papatya sınıfı öğrencilerine sunumlar, dramalar ve oyunlarla verilen eğitim çocuklar üzerinde çok etkili oldu ve farkındalık oluşturuldu. Tüm sınıflarımızda eğitim gruplar halinde devam edecektir.

Eğitimi yaparak çocuklarımızın bilgilenmelerine katkı sağlayan farkındalık oluşturan arkadaşlarımız A.Ulaş AKÇİÇEK’e teşekkürler ediyoruz.

Okulumuz Menekşe sınıfı sabah grubu Öğrencisi Ayşegül POLAT’ın evine  grup Öğretmenimiz Hilal ERÜST ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak bizleri karşılayan Sayın POLAT ailesine teşekkürler ediyoruz.