Nis

Okullarda orman projesi kapsamında: Aile katılımı çalışmaları ile  kapsamında Görkem’in ebeveynleri Şermin Mehmet TABAKÇI ailesi konuğumuz oldular. Velilerimizinde katılımıyla “Sınıfımda Orman Var” çalışmasında tüm çocuklarımız ile Orman nedir?Önemi? Ormanların faydaları nelerdir? Vb. Konulurda sohbet yapıldı. Sınıf içindeki pet şişeler kullanılarak tohumlar ekilip, fidanlar dikildi. Çocuklarımız tarafından günlük  sulama çalışması yapılarak büyümelerini gözlemlemek üzere uygun mekana yerleştirdiler.  Etkinliği planlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve velilerimize teşekkürler ediyoruz.

Nis

Kardelen sınıfı Öğrenci velilerimizden İlhami Bey konuğumuz oldu. Ebeveynimiz çocuklarımıza  hikaye okudu .

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın dil gelişimlerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve aile katılım çalışmaları kapsamında konuğumuz olan ebeveynlerimiz İlhami ATMACA’ya  teşekkürler ediyoruz.

Nis

Okulumuz lale sınıfı öğle grubu öğrencilerimizden Duru KORKMAZ’ın evine  grup Öğretmenimiz Derya KOÇAK ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın KORKMAZ ailesine teşekkürler ediyoruz.

Nis

Okulumuzda “Dünya Tiyatrolar Günü” nedeniyle çeşitli etkinlikler yapıldı. Servi Erdemoğlu M.T.A.L. stajyer öğrencileri tarafından “Kırmızı başlıklı kız ” hikayesi canlandırıldı.
           Tiyatro hakkında öğrencilerimizi bilgilendiren,  sanata yatkın ve duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayan  Servi Erdemoğlu M.T.A.L. Çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü şefleri ve öğretmenlerine, stajyer öğrencilerine ve eğitimci arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Nis

Değerler eğitimi çalışmalarımızda Mart ayının konusu olan “Merhamet”  ile ilgili sınıflarımızda, okul genelinde ve evlerimizde birçok etkinlikler yapıldı. Ay sonunda yapılan törenle değerlerimizi içselleştirerek davranışa dönüştüren çocuklarımıza ödülleri takdim edildi. Değerimiz ile ilgili çalışmalarda bizimle işbirliği yapan velilerimize Teşekkür mektupları gönderildi.

Etkinlikleri planlayan ve hazırlayan eğitimci arkadaşlarımıza, evde eğitimimizi destekleyen ebeveynlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Nis

Orman Haftası   (21-26 Mart)   Okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Geleceğimiz çocuklarımızdır, toprağını ve doğayı seven çocuklar “sürdürülebilir yaşamın” teminatı olacaklardır.

Nis

Okullarda Orman Programı kapsamında; Papatya sınıfı öğretmeni ve öğrencileri tarafından alan gezisi düzenlenerek  yapılar yerinde incelendi.Yapıların yapım aşamasında neler kullanıldığı(Demir.çimento,kum,vb.) anlatılarak dikkat çekilip farkındalık oluşturuldu.

Etkinliği planlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve güvenlik görevlisi arkadaşımıza teşekkürler ediyoruz.

Nis

Okulumuz lale sınıfı öğle grubu öğrencilerimizden Ravza KILIÇ ’ın evine  grup Öğretmenimiz Derya KOÇAK ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın KILIÇ ailesine teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Aile katılımı çalışmaları kapsamında: okulumuz öğrencilerinden Siraç’ın ebeveynleri Betül Yaşar GÜLTEN ailesi konuğumuz oldular.

Mrt

“Orman Haftası”  dolayısıyla 25/03/2019 tarihinde okulumuz velileri ve çocuklarımızın katılımı ile “Ağaç dikme şöleni” düzenlendi.

Mrt

Okulumuz lale sınıfı öğle grubu öğrencilerimizden Yağmur Zaide KAYA’nın evine  grup Öğretmenimiz Derya KOÇAK ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın KAYA ailesine teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Kardelen Sınıfı Öğle Grubu Öğrencilerimiz bu Hafta “Merhaba İlkbahar”  adlı Çizgi Filmi İzlediler.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın eğlenerek öğrenmelerine katkı sağlayan öğretmenlerimize teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Okullarda orman projesi  kapsamında; lale grubu öğretmenimiz tarafından okulumuz bahçesindeki bir ağaç masal ağacı olarak hazırlandı. Ağaca çocukların sevdikleri hikayeler asılarak seçilen hikayeler doğa ile iç içe bir ortamda okundu.

Mrt

Okulumuz Menekşe sınıfı öğlen grubu Öğrencisi Vakkas AKDENİZ’in evine  grup Öğretmenimiz Aynur KETTEOĞLU ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın AKDENİZ ailesine teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Ebeveynlerimiz kitap okuyor çalışma kapsamında; velilerimizden Yağmur Hanım konuğumuz oldu ve öğrencilerimize hikaye kitabı okudu.Ardından çocuklarımıza çeşitli ikramlarda bulunarak hikaye kitabı hediye etti.

Etkinliği planlayarak uygulayan öğretmenimize ve etkinliğe katılan velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.