ADIYAMAN / BESNİ - İstiklal Anaokulu

May

Kendi PİZZALARIMIZI kendimiz yaptık . sıcak pizzalarımızı okulumuzun bahçesinde hep birlikte yedik. Değerli Velimiz GÖNÜL Hanıma emeklerinden dolayı çok teşekür ederiz. öğrencilerimiz her sürece emek vererek kendi damak tadına uygun bir pizza oluşturdular. Velilerimiz ile buluşmamıza vesile olan ÖĞRETMENİMİZ HAYRİYE AKTAŞ 'a çok teşekkür ederiz .

HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL...

May

BELGELER

Nis

Sayın Kaymakamımız Nazlı DEMİR Hanımefendi ,Besni Bellediye Başkanı Mehmet Eyüp EMRE , İlçe Jandarma Komutanı Barış KARA ve Velilerimizin etkin katılımı ile coşkuyla 23 Nisan Ulusal egemenlik çocuk Bayramını kutladık , çocuklar konuştu biz alkışladık, çocuklar oynadı biz gurur duyduk, çocuklar sahne aldı biz şeref duyduk.

Hanifi ÇAVUŞ

Okul Müdürü

Nis

Okulumuz öğrenci velilerimizden Sıttiye Hanım konuğumuz oldu ve öğrencilerimize hikaye kitabı okudu. Ardından çocuklarımıza çeşitli ikramlarda bulunarak hikaye kitabı hediye etti.

Etkinliği planlayarak uygulayan öğretmenimize ve etkinliğe katılan velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Nis

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu öğretmeni rehberliğinde çocuklarımıza Servi Erdemoğlu M.T.A.L. stajyer öğrencileri tarafından “Kaplumbağa İle Tavşan” hikayesi dramatize edildi.
           Etkinliği planlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve Servi Erdemoğlu M.T.A.L. Çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü stajyer öğrencilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Nis

Aile katılımı çalışmaları kapsamında; Menekşe sınıfı öğle grubu öğrenci velilerimiz konuğumuz oldu. Ebeveynlerimiz  ve çocuklarımız makarnadan bileklikler yaptılar. Etkinlik sonunda grup öğretmenimiz tarafından velilerimize katılım belgesi takdim edildi.

Etkinliği planlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve aile katılım çalışmaları kapsamında konuğumuz olan ebeveynlerimize teşekkürler ediyoruz.

Nis

Aile katılımı çalışmaları kapsamında;Menekşe sınıfı öğle grubu Öğrencilerinden Eylül Ceren’in annesi konuğumuz oldu. Ebeveynimiz  çocuklarımızla sanat etkinliklerinde “Robot” yaptılar. Etkinlik sonunda grup öğretmenimiz tarafından velimize katılım belgesi takdim edildi.

Nis

Kardelen sınıfı öğrenci velilerimizden Mustafa Bey konuğumuz oldu. Ebeveynimiz çocuklarımıza  hikaye kitabı okudu .

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın dil gelişimlerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve aile katılım çalışmaları kapsamında konuğumuz olan ebeveynlerimize teşekkürler ediyoruz.

Nis

Papatya sınıfı grup öğretmenimiz tarafından çocuklara empati konusunda çalışmalar yapıldı. Önce konu hakkında sunum izlenerek bilgi verildi.

Nis

Okulumuz lale sınıfı sabah grubu öğretmeni ve öğrencileri kodlama eğitiminde bu hafta

Astronot kostümleri giyerek dünyadan uzaya giderek yolculuklarını kodladılar.

Eğitimi yaparak eğlenceli öğrenmeler gerçekleştiren öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Kardelen sınıfı öğrencilerimizden Nisa”nın velisi Eren Bey konuğumuz oldular ve öğrencilerimize hikaye kitabı okudular.

Nis

Menekşe sınıfı öğle grubu öğrenci velilerimizden Derya Hanım ve  Çiğdem Hanımlar konuğumuz oldular. Ebeveynimiz ve çocuklarımız birlikte meyve suyu hazırlayarak afiyetle içtiler. Etkinlik bitiminde grup öğretmenimiz tarafından velimize katılım belgesi takdim edildi.

Etkinliği planlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve aile katılım çalışmaları konuğumuz olan ve çocuklarımıza sağlıklı beslenme hakkında bilgiler veren ebeveynlerimize teşekkürler ediyoruz.

Nis

Aile katılımı çalışmalarında, Lale sınıfı öğlen grubu öğrenci velilerimiz olan babalarımız konuğumuz oldular. Ebeveynlerimiz ve çocuklarımız birlikte artık materyallerden özgün ürünler yaparak hem çocuklarımızda doğa ve çevre bilincine katkı sağlamak hem de velilerimiz ve çocukların özgün ürünler oluşturarak atık malzemeleri değerlendirmelerine rehberlik edildi.Öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerine katkı sağlayan velilerimize , çocuklarımıza ve etkinliği planlayan grup öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Aile katılımı çalışmalarında;Lale sınıfı öğlen grubu öğrencilerimizden Poyraz’ın büyükannesi konuğumuz oldu. Büyükannemiz çocuklarımıza büyüklere saygı, kendi çocukluğunda oynanan oyunlar, sayışmacalar, tekerlemeler hakkında sohbet ederek örnekler verdi.

Büyükannemize ve tüm büyüklerimize sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyoruz ve etkinliğe katılımlarından dolayı şükranlarımızı  sunuyoruz.