ADIYAMAN / BESNİ - İstiklal Anaokulu

Mrt

Kardelen sınıfı Öğrenci velilerimizden Ali Bey konuğumuz oldu. Ebeveynimiz çocuklarımıza  hikaye okudu .

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın dil gelişimlerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza ve aile katılım çalışmaları kapsamında konuğumuz olan ebeveynlerimize teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Okullarda Orman Programı kapsamında; Gül sınıfı sabah grubu öğretmenimiz tarafından çocuklarımıza”Oksijen alamıyorum” hikayesi anlatıldı.

Etkinliği planlayarak Ormanın önemine dikkat çeken, farkındalık oluşturan  ve çocuklarımızın çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasında gönüllülük esasına göre “İstiklal Marşımızı öğrenenler” yarışması elemeleri yapıldı.

Mrt

Gül sınıfı öğlen grubu öğrencilerimiz ve anneleri beş çayında  konuğumuz oldular. Öğretmenimizin düzenlediği 2. Dönem veli toplantısında hem fikir alışverişi yaptılar hem de ebeveynlerimizin hazırladıkları pasta ikramlarını yiyerek  birinci dönemin değerlendirmesini yaptılar.  Çocuklarımızda arkadaşları ile  birlikte hoş vakit geçirdiler.

Etkinliğe katılan velilerimize ve etkinliği planlayan grup öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Lale sınıfı öğle grubu öğrencilerimiz mevsimler ve gece ile gündüzün oluşumunu  öğrendiler ve ardından hazırlanan sahnede temsili olarak uzaya yolculuk yaptılar.

Etkinlikler ile çocuklarımızın gözlem yaparak öğrenmelerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

İlkbahar mevsiminin özelliklerini çocuklarımız gözlem yaparak öğrendiler. Lale sınıfı öğle grubu öğrencilerimiz sanat etkinliklerinde dürbün yaptılar daha sonra okulumuzun bahçesine çıkarak doğada mevdane gelen değişimleri gözlemlediler.

Mrt

Kardelen sınıfı öğle grubu öğrencilerimiz bu hafta sayılar ve acil telefon numaralarını içeren “Sayıların önemi ”  adlı çizgi filmi izlediler.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın eğlenerek öğrenmelerine katkı sağlayan öğretmenlerimize teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Okullarda Orman Programı kapsamında; Papatya sınıfı öğretmenimiz tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak velilerimiz ve çocuklarımız evlerinde sokak hayvanlarına mama ve su kapları hazırladılar. Hazırlanan kapların içine yiyecek ve su konarak velilerimizinde katılımı ile öğrencilerimizle birlikte okulumuzun bahçesinde uygun yerlere yerleştirildi.

Mrt

Okullarda Orman Programı kapsamında; Lale sınıfı öğle grubu öğrencilerimiz ormanlık alana inceleme gezisi düzenlediler. İlkbaharda doğada meydane gelen değişimleri gözlemlediler. Etkinliği planlayan arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Mrt

"4-6 Yaş Okul Öncesi Kur´an Eğitimi ve Değerler Eğitiminde Başarıyı Destekleme Projesi" kapsamında ;  Öğretmenimiz Betül CAN ve öğrencilerimiz kandil çiçekleri hazırlayarak ebeveynlerine hediye etmek üzere evlerine götürdüler.

Öğretmenimiz Betül CAN ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz ve tüm İslam aleminin Regaip Kandilini kutluyoruz.

Mrt

Sıfır atık projesi israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atığın miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan, atık önleme yaklaşımı olarak tanımlanan bir hedeftir. Bu kapsamda;Menekşe sınıfı sabah grubu tarafından pet bardaklardan kupa hazırlandı ve yapılan törenle seçilen en düzenli ve temiz sınıf seçilen lale sınıfı sabah grubuna takdim edildi.

Etkinliği planlayan eğitimci   arkadaşlarımıza ve sınıflarımızı temiz ve düzenli kullanma becerisini kazanan öğrencilerimize teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Papatya sınıfı grup öğretmenimiz tarafından organize edilen meslek tanıtım günlerimizin ardından çocuklara “Hayalinizdeki meslek nedir?” diye soruldu. Çocuklarımız yapmak istedikleri mesleklerin kostümlerini giyerek mesleği tanıttılar.

Etkinliği planlayan eğitimci arkadaşlarımıza  ve birbirinden farklı meslekleri tanıtan öğrencilerimize teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Okulumuz lale sınıfı öğle grubu Öğrencisi Muhammed Baki KIN’ın evine  grup Öğretmenimiz Derya KOÇAK ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, ablası ile tanıştılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın KIN ailesine teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Okullarda Orman Programı kapsamında; Lale sınıfı sabah grubu öğretmeni ve öğrencileri tarafından ağaçtan kağıda dönüşüm sürecinin son halinin gözlemlenmesi için matbaaya alan gezisi düzenlendi.Çöpe atılan her kağıt için ağaç kesildiği belirtilerek kağıt israfına dikkat çekildi.

Etkinliği planlayan arkadaşlarımıza ve işyeri sahibine teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Okulumuz lale sınıfı öğle grubu Öğrencisi Melek KASAR’ın evine  grup Öğretmenimiz Derya KOÇAK ev ziyareti düzenlediler.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, küçük kardeşi ile tanıştılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın KASAR ailesine teşekkürler ediyoruz.