Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet DEMİREL okulumuzu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında okulumuzda yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alarak çocuklarımızla sağlıklı beslenme hakkında sohbet etiler.

Milli Eğitim Müdürümüze bu nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Sıfır atık projesi  kapsamında; Çocukların aileleri ile evlerindeki atık malzemelerden kostümler hazırlayarak okulumuza getirdiler ve hazırlanan birbirinden özgün ve güzel kostümlerle defile yapıldı.

Etkinliği planlayan eğitimci arkadaşlarımıza , kostümleri hazırlayan velilerimize ve en önemlisi kostümleri sunarak renk katan öğrencilerimize teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Okulumuz lale sınıfı öğle grubunda eğitim gören göçmen öğrencilerimizden Sime HARDEN’in evine  grup Öğretmenimiz Derya KOÇAK ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın HARDEN ailesine teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Kardelen sınıfı öğrencimiz Nil Zeyneb”in velisi Serdar  Bey konuğumuz oldular ve öğrencilerimize hikaye kitabı okudular.

Etkinliği planlayarak uygulayan öğretmenimize ve etkinliğe katılan velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Okullarda Orman Programı kapsamında; Okulumuz öğrencileri arasında “Temiz düzenli şehir” konulu resim yarışması düzenlendi.Tüm öğrencilerimizin katıldığı yarışmada 1.Zeynep ALUÇ, 2.Zeliş KUYU ve 3. Esma KAHRAMAN oldu.Dereceye giren eserlere ödülleri okul müdürümüz Sevil GÖĞÜŞ. Müdür yar.Yusuf ZARİÇ ve rehber öğretmenimiz A.Ulaş AKÇİÇEK tarafından verildi.

Etkinliği planlayarak çocuklarımızın çevreye duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayan ve farkındalık oluşturan  arkadaşlarımıza teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Çanakkale zaferinin 104. Yılı kapsamında Servi Erdemoğlu M.T.A.L. Çocuk gelişimi ve eğitimi stajyer öğrencileri okulumuz öğrencilerine program yaptılar.

Böylesi anlamlı bir programın hazırlanmasına rehberlik eden çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenlerine ve öğrenci arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz

Mrt

Okulumuz rehber öğretmenimiz A. Ulaş AKÇİÇEK tarafından velilerimize yönelik    “ Teknoloji bağımlılığı ve bilinçli internet kullanımı“ ile ilgili aile eğitimi verildi. Sunumda konu ile ilgili bilgiler verilerek.sunum velilerimiz tarafından dikkatle izlendi. Daha sonra ebeveynlerimizin sorular cevaplandırıldı.Eğitimi vererek velilerimizde “ Teknoloji bağımlılığı ve bilinçli internet kullanımı“ konularında farkındalık oluşturan ve rehberlik eden rehber öğretmenimiz A. Ulaş AKÇİÇEK’e ve eğitime katılan velilerimize teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Okulumuz lale sınıfı öğle grubu öğrencilerimizden Merve ÇALKAYIŞ’ın evine  grup Öğretmenimiz Derya KOÇAK ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemleyerek büyükannesi ile tanıştılar. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın ÇALKAYIŞ ailesine teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Gül sınıfı öğle grubu öğrencilerimiz mevsimler ve gece ile gündüzün oluşumunu  öğrendiler ve ardından velilerimiz tarafından artık materyallerden hazırlanan astronot kostümlerini giyerek sahnede temsili olarak uzaya yolculuk yaptılar.

Etkinlikler ile çocuklarımızın bilim insanı olma yolunda ilerlemelerine ve  öğrenmelerine katkı sağlayan eğitimci arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Okullarda Orman Programı kapsamında; Gül sınıfı sabah grubu öğretmenimiz tarafından çocuklarımıza yoğurma maddelerinden kağıt hamuru hazırlanarak çocuklar kağıt hamuruyla yaratıcı düşüncelerini destekleyici ürünler oluşturdular.

Mrt

Okulumuz lale sınıfı öğle grubu öğrencilerimizden Zeynep Duru DURMUŞ’un evine  grup Öğretmenimiz Derya KOÇAK ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın DURMUŞ ailesine teşekkürler ediyoruz.

Mrt

Aile katılımı çalışmalarında, Lale sınıfı öğlen grubu öğrencilerimizden  Musaf GÜNDÜZ’ün Annesi konuğumuz oldu. Velimiz Çanakkale Savaşı hakkında sohbet ederek o günün menüsü olan üzüm hoşafı ve köy ekmeği yaptılar ve çocuklarımız afiyetle tükettiler.

Velimize ve etkinliği planlayan grup öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

“Çanakkale Zaferi Milletimizin boynuna esaret zincirinin asla vurulamayacağının tüm dünyaya haykırışıdır”.

Mrt

Okulumuz lale sınıfı öğle grubunda eğitim gören göçmen öğrencilerimizden Aziz HOŞANELAHSE’nin evine  grup Öğretmenimiz Derya KOÇAK ev ziyareti düzenledi.

Ebeveynlerimizle sohbet ederek çocuğumuz hakkında karşılıklı bilgi paylaşımları yaptılar, hem de ev ortamında gözlemlediler. Bizlere evinin kapısını açarak güler yüzle  karşılayan Sayın HOŞANELAHSE ailesine teşekkürler ediyoruz.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM’ de Kabul edilen istiklal Marşımız, İstikbal mücadelemizin en çetin döneminde birliğimizi, beraberliğimizi ve azmimizi güçlendiren vatan ve millet sevgimizi çoşturan kararlılığımızı ve cesaretemizi tüm dünyaya anlatan milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un şahsında milletimizin duygu, düşünce ve inanç dünyasını yansıtan sadece yazıldığı dönemin değil Türkiye Cumhuriyeti olarak bugünümüzün ve geleceğimizin varoluş felsefesini içinde barındıran her okuyuşumuzda bağımsızlık için vermiş olduğumuzu mücadeleyi bizlere tekrar tekrar anımsatan nadide bir eserdir.